Traducerea în orice format tehnic / digital

Ai nevoie de traducere pe un suport mai… neobişnuit?

Te întrebi unde poţi să localizezi site-uri web, baze de date, cataloage sau manuale tehnice, păstrând nealterată grafica? Ori poate, din contră, vrei să faci anumite modificări. Sau poate ai un material pe DVD pe care îl vrei subtitrat. Sunt birouri care nu oferă asemena servicii, sau le externalizează.

Pentru noi nu e o problemă, dispunem de abilităţile tehnice şi grafice necesare. (Site-urile şi identitatea vizuală Iatom sunt făcute chiar de către noi.) Traducerea oricăror materiale care necesită cunoştinţe de grafică sau tehnice este un lucru uşor pentru Iatom!

Intră pe site-urile noastre specializate pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de grafică şi web design; reîncărcări cartuşe şi reparaţii imprimante; transcrieri, subtitrări şi editare video.

Share

  Andreea | Marketing – Flash Lighting Services S.A.

Colaborarea dintre Iatom si Flash Lighting Services SA se deruleaza in conditii foarte bune si este bazata pe incredere, profesionalism si promptitudine. Ne dorim sa pastram aceasta colaborare si pe viitor. Va multumim pentru serviciile pe care ni le oferiti.