Traducerea în orice format tehnic / digital

Ai nevoie de traducere pe un suport mai… neobişnuit?

Te întrebi unde poţi să localizezi site-uri web, baze de date, cataloage sau manuale tehnice, păstrând nealterată grafica? Ori poate, din contră, vrei să faci anumite modificări. Sau poate ai un material pe DVD pe care îl vrei subtitrat. Sunt birouri care nu oferă asemena servicii, sau le externalizează.

Pentru noi nu e o problemă, dispunem de abilităţile tehnice şi grafice necesare. (Site-urile şi identitatea vizuală Iatom sunt făcute chiar de către noi.) Traducerea oricăror materiale care necesită cunoştinţe de grafică sau tehnice este un lucru uşor pentru Iatom!

Intră pe site-urile noastre specializate pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de grafică şi web design; reîncărcări cartuşe şi reparaţii imprimante; transcrieri, subtitrări şi editare video.

Share

  Veronica Badia | Assistant Manager – EFACEC CENTRAL EUROPE LIMITED SRL

Recomandăm Grupul de firme IATOM, cu care colaborăm din 2009, deoarece asigură servicii de calitate, având personal pregătit şi care în toată această perioadă a dat dovadă de promtitudine şi disponibilitate în cazuri ce necesitau traduceri urgente.