Poți evita să cheltui timp și bani pentru ceva inutil

Ai nevoie să foloseşti un act într-o altă ţară?

Nu doar că trebuie să traduci actul, dar te aşteaptă multă alergătură pe la instituţiile statului, bătăi de cap şi timp pierdut cu birocraţia şi statul la cozi. Să nu mai pomenim de funcţionari ursuzi sau incompetenţi. Sau de informaţii greşite sau incomplete, din cauza cărora rişti ca la final să nici nu poţi folosi actul! Da, am întâlnit asemenea cazuri. Cum poţi evita să consumi inutil bani, timp şi nervi?

Apelează la Iatom! Vei primi consultanţă din partea unor oameni experimentaţi care au văzut, tradus, apostilat, legalizat, supralegalizat şi livrat orice tip de act, pentru orice situaţie şi orice ţară ţi-ai putea imagina. Ştim ce, unde şi cum trebuie făcut. Contactează-ne cu încredere pentru a primi mai mult decât consultanţă. Ne putem ocupa, de la A la Z, eficient şi repede, de întreaga procedură. Eşti liber să alegi ce variantă doreşti. Mulţi clienţi preferă să ne ocupăm noi de tot. Pentru o modică sumă în plus, rezolvi totul simplu şi rapid, scutindu-te de multe neplăceri!

Intră pe site-ul nostru specializat pentru a afla mai multe despre serviciile de apostilare, legalizare şi supralegalizare! Economiseşte timp apelând la serviciul nostru de curierat!

Share

  Orbulescu Georgiana | Executive Assistant – Epsilon Mobile Solutions Ltd

Suntem foarte mulţumiţi de modul în care echipa a răspuns solicitărilor noastre şi de calitatea serviciilor prestate.