Cea mai bună organizare este externalizarea

Ai de organizat un eveniment unde participanţii vorbesc limbi diferite?

Probabil te gândeşti de unde să faci rost de translatori, de echipamente de sunet, echipamente de interpretariat, suport tehnic? Sau poate vrei să şi înregistrezi evenimentul. Nu îţi e foarte clar de ce echipamente ai avea nevoie şi unde să le găseşti? Timpul te presează şi ai prefera să găseşti undeva toate aceste servicii la pachet?

Apelează la experienţa Iatom! Îţi putem oferi nu doar consultanţă, ci şi un pachet complet de servicii de interpretariat pentru evenimentul tău: translatori pentru interpretariat de orice tip (consecutiv, simultan, chuchotage), console de traducere, cabine izolate fonic, sonorizare, traducere în mai multe limbi simultan, staţii de transmisie, receptori, înregistrare audio/video, tehnicieni. E alegerea ta dacă vrei să te ocupi personal de toate detaliile. Mulţi clienţi preferă să le asigurăm noi pachetul complet de servicii, pentru a-şi simplifică organizarea, a câştiga timp, şi a se ocupa de aspectele cu adevărat importante ale organizării unui eveniment.

Intră pe site-ul nostru specializat pentru a afla mai multe despre pachetul Iatom de servicii de interpretariat!

Share

  Andreea | Marketing – Flash Lighting Services S.A.

Colaborarea dintre Iatom si Flash Lighting Services SA se deruleaza in conditii foarte bune si este bazata pe incredere, profesionalism si promptitudine. Ne dorim sa pastram aceasta colaborare si pe viitor. Va multumim pentru serviciile pe care ni le oferiti.