Împreună depășim criza

Criza aceasta ne-a surprins pe toți iar efectele acesteia ar putea fi mult mai profunde pe termen lung decât bănuim.Nimeni nu s-a gândit că vom sărbători vreodată Paștele în acest mod.

Într-o asfel de perioadă mai multe persoane, atât fizice cât și juridice, s-au unit încercând să aducă o rază de speranță cu ocazia Paștelui mai multor familii nevoiașe din satele din jurul Bucureștiului. La acest proiect au participat voluntari din cadrul biroului de traduceri „IATOM” din București, alături de donatori precum Chipita, Bread of Life România, Armata Salvării și alții ce au preferat să rămână anonimi.

Așa cum reiese din motto-ul nostru ”În obstacole noi vedem oportunități”, credem mai departe că printr-o atitudine bună și o motivație corectă putem depăși împreună orice criză. Acum, mai mult ca oricând, credem că avem posibilitatea să ne ajutăm unii pe alții, iar binele făcut celui ce nu poate răsplăti se va întoarce cu siguranță pe altă cale.

Vă provocăm pe această cale pe toți să propunem și să ne unim pe viitor la mai multe astfel de inițiative. Speranța să ne rămână vie! Hristos a înviat!

Share

  Andreea | Marketing – Flash Lighting Services S.A.

Colaborarea dintre Iatom si Flash Lighting Services SA se deruleaza in conditii foarte bune si este bazata pe incredere, profesionalism si promptitudine. Ne dorim sa pastram aceasta colaborare si pe viitor. Va multumim pentru serviciile pe care ni le oferiti.