Servicii

traduceri-600Biroul nostru de traduceri va ofera servicii profesionale de traduceri autorizate pentru majoritatea limbilor de circulaţie internaţională. Traducerile autorizate realizate de noi se adresează atât persoanelore fizice (acte personale sau oficiale), cât şi persoanelor juridice, în diverse domenii (alimentar, economic, juridic, medical, tehnic, IT, etc.).

legalizare-600Vă putem asigura şi legalizarea traducerilor autorizate efectuate doar de catre traductorii noştri recunoscuti de Ministerul Justitiei.

Ca procedură, verificăm textul venit din partea traducătorului, pentru evitarea greşelilor legate de scrierea datelor, cifrelor, numelor, denumirilor etc. Documentul va fi ulterior legalizat notarial intr-un timp cât mai scurt. Implicarea noastră ca birou de traduceri vă asigură obţinerea de traduceri legalizate rapid şi eficient.

banner-supralegalizariApostila de la Haga (Apostille – Convention de la Haye du 5 Octobre 1961) – apostilare documente si traduceri pentru recunoastere internationala!

Apostila este o ştampilă de formă pătrată (cu latura de 9 cm), la fel pentru toate statele membre ale Convenţiei de la Haga şi care se aplică direct pe actul de legalizat, fie pe o anexă a acestuia.

Asigurăm la cerere serviciul de apostilare/supralegalizare a actelor în conformitate cu prevederile Convenţiei de la Haga (1961).

transcrieri-600Echipa Iatom vă oferă servicii profesionale de transcriere a materialelor audio sau video în şi din majoritatea limbilor de circulaţie internaţională. Transcrierile sunt realizate de către traducători autorizaţi, cu un bun simţ al limbilor pe care le traduc, asigurând astfel fidelitatea reproducerii materialului în text.

http://www.dreamstime.com/-image8359625Echipa Iatom vă ofera servicii profesionale de subtitrare a materialelor  video pentru majoritatea limbilor de cirulaţie internaţională. Subtitrările  sunt realizate de către o echipă de traducători autorizaţi şi tehnicieni cu experienţă ce pot adapta textul pentru o cat mai uşoară vizualizare şi inţelegere a mesajului.

http://www.dreamstime.com/-image19901808Biroul nostru de traduceri vă stă la dispoziţie cu translatori / interpreţi autorizaţi pentru situaţii ce necesită interpretariat simultan sau consecutiv pentru orice domeniu împreună cu echipamentele necesare.

Interpretii (translatorii) nostri autorizati va pot asista la semnarea unor documente în fata notarului public, a ofiţerului stării civile sau a altor autorităţi ale statului în cazul în care una dintre părţi nu este cetăţean român, pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, seminarii, delegaţii, negocieri, licitaţii, focus grupuri, interviuri pentru angajare sau interpretariat pentru diverse evenimente sociale.

Grupul IATOMServicii de traduceri profesionale: traduceri autorizate, legalizare-apostilare-supralegalizare documente, interpretariat, suport tehnic pentru evenimente, editre grafica sau video si web design, service pentru imprimante de birou.
ANPC | Politica de confidenţialitate